Често задавани въпроси
Как работи?

 

Всеки ден NAPOLOVINA.COM  ти предлага невероятни сделки за най-добрите неща за правене, гледане, ядене и пазаруване в твоя град. Ние договаряме с нашите партньори най-добрите условия, за да ти предложим цена, каквато няма да намериш никъде другаде. Ние го наричаме ‘силата на груповото пазаруване’. Харесва ми сделката на деня – как да се възползвам от нея?

 

Просто кликни върху ‘Купи Сега’ преди да изтече крайният срок на сделката. Въведи данните на твоята кредитна или дебитна карта или плати в един от офисите на EasyPay или по банков път. До няколко минути след отразяване на твоето плащане в нашата система, ще получиш  имейл с линк към твоя електронен ваучер. За да използваш ваучера, трябва да го разпечаташ и да го представиш в съответния търговски обект. Ако нямаш принтер, просто препиши на лист уникалния код на ваучера. Сподели забавлението и със своите родители, баби, дядовци, деца, съседи, учители, колеги, съученици. Работи в екип, за да опиташ нашите предложения на невероятно ниски цени!В какъв срок трябва да платя, след като съм направил/а заявката за закупуване на ваучер?

 

Срокът, в който трябва да платиш, след като си направил заявката, е 2 /два/ работни дни, независимо от избрания начин за плащане. Колкото по-бързо извършиш превода, толкова по-бързо ще получиш и своя ваучер.Колко време важи моят ваучер и откога мога да го използвам?

 

Ще получиш своя ваучер няколко минути след отразяване на твоето плащане в нашата система. Валидността на всеки ваучер е различна според конкретната оферта. Повече информация ще откриеш на самия ваучер иили в Условията на ползване към конкретната оферта на сайта Napolovina.com.Мога ли да подаря ваучер?

 

Да. Достатъчно е да стартираш своята покупка като избереш опцията ‘Подари на приятел’ и вместо твоето име да напишеш името на този, когото искаш да изненадаш.  Моят профил

 

Това че си се абонирал да получаваш ежедневни оферти по емайл, не означава, че си регистриран на нашия сайт. За да се възползваш максимално от услугите на Napolovina, трябва да попълниш формата за регистрация.Забравих паролата за своя профил

 

Ако забравиш паролата за своя профил, не се притеснявай! Просто кликни върху ‘Забравена парола’, въведи имейл адреса, регистриран в твоя профил в Napolovina и потвърди твоята заявка за изпращане на забравената парола на твоя регистриран имейл адрес.Не получих имейл с линк към моя ваучер! Какво да правя?

 

Ако не си получил имейл с линк към твоя ваучер, влез в своя профил, кликни на ‘История на моите поръчки’, избери съоветната сделка и ще видиш своя ваучер. За да принтираш ваучера, натисни бутона "Принтирай". Безопасно ли е да въвеждам своите лични данни и данни на банкови карти на вашия сайт?

 

Да, напълно безопасно е. Твоите лични данни се съхраняват на защитен сървър, до който имат достъп само оторизирани лица. Ние използваме Secure Socket Layer (SSL) криптиране на твоите данни на банкови карти и подобни данни не се съхраняват на нашия сървър с цел по-надеждна защита.Може ли да върна закупен ваучер?

 

Всеки отделен случай ще бъде разглеждан индивидуално, като гарантираме , че ще защитим максимално твоите потребителски права. Ако се натъкнеш на проблеми с офертата, си длъжен да ни уведомиш в 14-дневен срок от датата на закупуване. В подобни случаи можеш да свържеш с нас по имейл или по телефон. Моля, не забравяй да отбележиш кода на своя ваучер, името на сделката и датата на закупуване. Ако не използвам цялата стойност на ваучера, може ли да използвам останалото по-късно?

 

Не. Освен ако не е упоменато допълнително, не е възможно да получиш компенсация за стойността от ваучера, която е останала неизползвана. Може ли да комбинирам и използвам ваучера заедно с други специални оферти?

 

Не, освен ако това не е допълнително упоменато в условията на сделката.  Мога ли да платя ваучера на място в обекта?

Не! Ваучерът се заплаща единствено по начините за плащане, изброени на сайта. На място в самия обект можете да заплатите услугата, но на нейната реална цена, без да ползвате намаление!Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina