Как работи
  • ФАНТАСТИЧНА СДЕЛКА ВСЕКИ ДЕН

 

Добре дошли в NAPOLOVINA.COM!

Всеки ден на нашия сайт ще Ви представяме фантастични оферти на изключителна цена. Независимо дали става въпрос за отстъпка от 90% в известна верига кафенета, напитки на половин цена в скъп бар, вечеря с 50% отстъпка в изискан ресторант, козметична процедура в шикозен салон или хитова театрална постановка - в Napolovina.com ще намерите предложения как да прекарате по най-забавен начин свободното си време и то на невероятнo ниска цена.

 

  • НАУЧАВАЙТЕ ПЪРВИ ЗА НОВИТЕ СДЕЛКИ  

 

Не пропускайте нито едно от интересните ни предложения! Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате всекидневно нашите изключителни оферти.

 

  • КЛИКНИ И КУПИ 

 

Купете своя ваучер с едно кликване върху бутона „Купи” и въведете данните на Вашата кредитна или дебитна карта, или пък платете в един от офисите на EasyPay, по банков път, през банкомат или с Transcard. Веднага след като парите постъпят по нашата сметка, ще получите своя ваучер във Вашия профил на сайта. За да използвате ваучера, трябва да го разпечатате и да го представите в съответния търговски обект. Ако нямате принтер, просто препишете на лист уникалния код на ваучера. Толкова е просто! Мога ли да платя ваучера на място в обекта? Не! Ваучерът се заплаща единствено по начините за плащане, изброени на сайта. На място в самия обект можете да заплатите услугата, но на нейната реална цена, без да ползвате намаление!

 

  • ПОДАРИ НА ПРИЯТЕЛ

 

Направи подарък на приятел като кликнеш върху „Подари на приятел’’. Вместо Вашето име трябва да попълните името на Вашия приятел. Принтирайте ваучера с уникалния код и го подарете! 

 

 

Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina